` Wiskundeleraar
©2012 wiskundeleraar.nl

6. Portaal

De hogeschool biedt op allerlei verschillende manieren en plekken informatie aan studenten aan. Het is voor veel studenten (en de rest van de wereld) meestal niet helemaal duidelijk waar je welke informatie kunt vinden.

Op de pagina actueel kunnen studenten hyperlinks vinden naar:

Deze pagina is nog wel bijzonder in de zin dat verschillende gebruikers als ze zijn ingelogd de laatste berichten op het forum kunnen zien en zo. Voor studenten zijn er op het forum ook nog rommelhokken en er is een forum voor het mentoraat deeltijd.

De on-line studiegids stuurt de pagina's voltijd en deeltijd aan. Hier kunnen studenten zien welke vakken er in het blok gegeven worden. Ook hier weer het rooster en aanvullende informatie.

Op de pagina vakken is een overzicht te vinden van alles wiskundevakken. Bij vakken met een werkruimte en/of een leesmap wordt dit onderaan aangeven. Ingelogd kan je dan meteen naar de werkruimte of leesmap.

Emailadressen, homepages, e.d. van docenten kunnen studenten vinden op de pagina docenten. Op zich kan hier ook het rooster staan, maar door de continue veranderingen aan het rooster is dat niet zo handig. Docenten, studenten en andere gebruikers kunnen elkaar makkelijk e-mailen via het postkantoor.


Samengevat: op de website probeer ik zoveel mogelijk informatie te verzamelen die voor studenten interessant is. Dit betreft voornamelijk zaken rondom de wiskundevakken. Actueel, vakken, roosters, boekenlijst, studiegids, readers, emailadressen en nog veel meer.

3 december 2007

Volgende Vorige

Terug Home

Login View